NIEUWS   

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van Fanfare KNA Ulft

Donateursactie 

16-09-2023

In september worden onze flyers voor de donateursactie weer verspreid! Wij zijn blij met iedere donatie!

 

Muzikidz! 

16-09-2023

Op maandag 2 oktober starten wij weer met een nieuwe periode van Muzikidz.
Muzikidz is een muziekprogramma voor kinderen uit de groepen 5 t/m 8, waarbij op een feestelijke manier kennis wordt gemaakt met muziekmaken. Onze enthousiaste dirigent Henrite Rusch begeleid de kinderen naar een instrumentkeuze waarop ze muziekles gaan krijgen. Aanmelden kan via secretaris@kna-ulft.nl of 06-50484887


 

Rabo ClubSupport 2023

16-09-2023
Bent u lid van de Rabobank? Stem dan op onze fanfare tijdens de clubsupport actie! Dit jaar kan dat van 4 t/m 26 september. Ons doel is het opleiden van, zowel jeugdleden, als volwassen leden, als oud-leden die graag muziek willen maken of het muziek maken weer op willen pakken. Elke stem telt, dus hopelijk hebben wij die van u ook.


 

KNA Ulft met Warboel op de Zwarte Cross

18-07-2023
Zondag 23 juli staat onze fanfare samen met Warboel in het Blagenparadijs op de Zwarte Cross. Vanaf 13:30u zal Warboel hun leuke muziek voor kinderen spelen. Samen zullen we laten we horen wat een fanfare allemaal kan en hoe muziek in elkaar zit!  

Egbert Koops 70 jaar lid en Resie Kock 25 jaar lid

29 juni 2023
Afgelopen zaterdag , tijdens onze feestavond, zijn Resie Kock en Egbert Koops gehuldigd voor hun jubileum bij KNA. We feliciteren Resie met 25 jaar lidmaatschap en Egbert  met maar liefst 70 jaar lidmaatschap!

Koninklijke Erepenning

Fanfare Kunst Na Arbeid ontvangt de Koninklijke Erepenning

06 juli 2020
Als afsluiting van het 100-jarig jubileumjaar ontving Fanfare Kunst Na Arbeid uit Ulft (K.N.A.) op 6 juli uit handen van burgemeester Otwin van Dijk van Oude IJsselstreek de Koninklijke Erepenning.

Een ereteken dat werd toegekend als symbool van het respect en de waardering die de koning heeft voor bijzondere verdiensten van K.N.A. 

Gemeenschapszin

In de 100 jaar dat K.N.A. bestaat, heeft het veel bijgedragen aan de gemeenschapszin van Ulft en omgeving. Ondanks dat K.N.A. in 1919 is opgericht naar een idee van pastoor De Vries, is toen verder gekeken dan alleen het kerkelijke leven en werd K.N.A. een vereniging voor en door arbeiders, het kreeg daarom ook de naam 'Kunst Na Arbeid' mee. Vanaf het eerste uur is K.N.A. dus een vereniging die toegankelijk is voor iedereen. 

K.N.A. is regelmatig op straat te horen en er is geen feest in Ulft waar ze niet bij aanwezig is. Of het nu de rondgang met Koningsdag, Sinterklaas intocht, kermis, carnaval, avondvierdaagse is of een kerkdienst en de taptoe, K.N.A. is van de partij. 

Jeugdopleiding

Al ruim 50 jaar heeft de fanfare een eigen jeugdopleiding en opleidingsorkest (tegenwoordig B-orkest). De leerlingen kunnen in het B-orkest direct kennis maken met het samenspelen, om zo snel mogelijk door te kunnen naar het A-orkest en mee te doen aan alle optredens van de fanfare.