NIEUWS   

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van Fanfare KNA Ulft

Buitenconcert

18-6-2024
Fanfare Kunst Na Arbeid geeft op 8 juli een buitenconcert bij Azora de Meulenbeek in Ulft. Het concert vind plaats op het entreeplein van het zorgcentrum en is gratis toegankelijk voor alle inwoners van Ulft en omstreken. Tijdens dit concert zal fanfare KNA muziek laten horen welke varieert van mooie fanfare muziekstukken tot bekend in het gehoor liggende muziek. Om 19:30u zal de eerste noot geblazen worden en het concert duurt ongeveer een uur.

 

Gouden Spiker Festival

15-04-2024
Op 13 april heeft Fanfare KNA deelgenomen aan het Gouden Spiker Festival in Ureterp, Friesland. Hierbij is de fanfare uitgekomen in de Festival Divisie. Met een variatie aan nummers en een muzikale opkomst heeft KNA een interessant programma ten gehore weten te brengen. Met een heel positief juryrapport, met ook enkele punten als opbouwende kritiek, heeft KNA zichzelf goed gepresenteerd in Friesland.

 

Nieuwe voorzitter 

Tijdens de ingelaste algemene ledenvergadering op 8 april is door de leden van de fanfare Bram Roes als voorzitter gekozen van onze vereniging. In dezelfde vergadering is de nieuwe taakverdeling binnen het bestuur van KNA bekend gesteld.

 

Nieuw bestuurslid 

Tijdens de Algemene Leden Vergadering op 4 maart heeft het bestuur van KNA Ruben Kok als nieuw bestuurslid mogen verwelkomen.