Impressum

Fanfare Kunst Na Arbeid Ulft

Bezoekadres:
Clubgebouw 'de Key'
Frank Daamenstraat 39a
7071 AV ULFT
Nederland

Postadres:
Secretaris Fanfare KNA Ulft
Valkenhof 27
7071 JW ULFT
Nederland
 

E: [email protected]
I: www.kna-ulft.nl

Fanfare Kunst na Arbeid is telefonisch niet bereikbaar.
Wanneer u contact op wil nemen, verzoeken wij u dit bij voorkeur via het contactformulier op de website of per e-mail te doen. Per post kunt u contact opnemen via het adres van de secretaris.

Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel Arnhem: 40121537

Als vereniging heeft Fanfare "Kunst na Arbeid" voor de belasting een SBBI (Sociaal Belang Behartigende Instelling) status. Dit houdt in dat giften en donaties 100% ten goede komen aan de vereniging en zijn (onder voorwaarden) aftrekbaar van uw belastingaangifte. Bestuursleden:
Voorzitter: Bram Roes
Secretaris: Resie Kock
Penningmeester: Marco Geerts
Algemene zaken: Tiemo Vos
Algemene zaken: Ruben Kok
Algemene zaken: Ineke Aalders

Inhoudelijk Verantwoordelijke website:
Webmaster:  Ruben Kok


Aansprakelijkheid voor inhoud: De inhoud van de gehele website wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Echter kunnen de Inhoudelijk Verantwoordelijke en (het bestuur van) fanfare Kunst Na Arbeid Ulft voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud niet aansprakelijk worden gesteld.

Privacybepalingen: Zie Privacybeleid

Cookiebepalingen: Zie Cookiebeleid

Disclaimer: Ondanks zorgvuldige inhoudelijke controle zijn de Inhoudelijk Verantwoordelijke en (het bestuur van) fanfare Kunst Na Arbeid Ulft niet aansprakelijk voor de inhoud van externe links op deze website. Voor de inhoud van de pagina's waar eventueel naar verwezen wordt, zijn uitsluitend de exploitanten van deze pagina's verantwoordelijk.©2018-2024 fanfare Kunst Na Arbeid Ulft

Alle rechten voorbehouden. De inhoud van deze website mag uitsluitend na voorafgaande schriftelijke toestemming van Fanfare Kunst Na Arbeid Ulft worden verveelvoudigd op welke wijze dan ook, dan wel opgenomen worden in onlinediensten of op het internet.Foto's:
KNA archief
snahmac
EJBouma

Foto: snahmac